XPERTS SUMMIT EAST COAST
AGENDA

Track Name Start time End time Timezone Duration
General SessionGeneral Session: PM / PMM / Competitive9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
General SessionGeneral Session: PM / PMM / Competitive2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
Track Name Start time End time Timezone Duration
Data CenterNSE 7: Advanced Analytics (Part 1 of 5)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
CloudNSE 7: Public Cloud (Part 1 of 4)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
NSE 8NSE 8 Immersion (Part 1 of 5)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
SD-WANNSE 7: SD-WAN (Part 1 of 4)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Zero TrustCybersecurity: Web Application Firewall - Powered by FortiGuard (Part 1 of 5)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Secure AccessNSE 7: Secure Access (Part 1 of 4)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Data CenterFortiOS Troubleshooting (Part 1 of 4)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Data CenterFortiOS Automation/API & Scripting (Part 1 of 4)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Data CenterNSE 7: Advanced Analytics (Part 2 of 5)2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
Data CenterFortiOS Troubleshooting (Part 2 of 4)2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
SD-WANNSE 7: SD-WAN (Part 2 of 4)2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
Zero TrustCybersecurity: Web Application Firewall - Powered by FortiGuard (Part 2 of 5)2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
Data CenterFortiOS Automation/API & Scripting (Part 2 of 4)2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
Secure AccessNSE 7: Secure Access (Part 2 of 4)2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
NSE 8NSE 8 Immersion (Part 2 of 5)2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
CloudNSE 7: Public Cloud (Part 2 of 4)2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
Track Name Start time End time Timezone Duration
Secure AccessNSE 7: Secure Access (Part 3 of 4)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
NSE 8NSE 8 Immersion (Part 3 of 5)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Data CenterFortiOS Troubleshooting (Part 3 of 4)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
SD-WANNSE 7: SD-WAN (Part 3 of 4)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Data CenterFortiOS Automation/API & Scripting (Part 3 of 4)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Zero TrustCybersecurity: Security Operations - Powered by FortiGuard (Part 3 of 5)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
CloudNSE 7: Public Cloud (Part 3 of 4)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Data CenterNSE 7: Advanced Analytics (Part 3 of 5)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
SD-WANNSE 7: SD-WAN (Part 4 of 4)2:00 PM4:00 PMEDT2 Hours
Data CenterFortiOS Automation/API & Scripting (Part 4 of 4)2:00 PM4:00 PMEDT2 Hours
Secure AccessNSE 7: Secure Access (Part 4 of 4)2:00 PM4:00 PMEDT2 Hours
Data CenterFortiOS Troubleshooting (Part 4 of 4)2:00 PM4:00 PMEDT2 Hours
CloudNSE 7: Public Cloud (Part 4 of 4)2:00 PM4:00 PMEDT2 Hours
NSE 8NSE 8 Immersion (Part 4 of 5)2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
Data CenterNSE 7: Advanced Analytics (Part 4 of 5)2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
Zero TrustCybersecurity: Security Operations - Powered by FortiGuard (Part 4 of 5)2:00 PM6:00 PMEDT4 Hours
CloudPrivate Cloud: NSX-T (Part 1 of 2)4:00 PM6:00 PMEDT2 Hours
Secure AccessFortiProxy (Part 1 of 2)4:00 PM6:00 PMEDT2 Hours
Data CenterFortiSOAR (Part 1 of 2)4:00 PM6:00 PMEDT2 Hours
Data CenterFortiCarrier (Part 1 of 2)4:00 PM6:00 PMEDT2 Hours
SD-WANFortiOS 6.4 SD-WAN Feature Enhancements (Part 1 of 2)4:00 PM6:00 PMEDT2 Hours
After HoursVirtual Beer Tasting6:30 PM8:00 PMEDT2 Hours
After HoursVirtual Beer Tasting6:30 PM8:30 PMEDT2 Hours
Track Name Start time End time Timezone Duration
NSE 8NSE 8 Immersion (Part 5 of 5)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
CloudPrivate Cloud: NSX-T (Part 2 of 2)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Secure AccessFortiProxy (Part 2 of 2)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Data CenterFortiSOAR (Part 2 of 2)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
SD-WANFortiOS 6.4 SD-WAN Feature Enhancements (Part 2 of 2)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Zero TrustCybersecurity: Security Operations - Powered by FortiGuard (Part 5 of 5)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Data CenterNSE 7: Advanced Analytics (Part 5 of 5)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
Data CenterFortiCarrier (Part 2 of 2)9:00 AM1:00 PMEDT4 Hours
General SessionWrap Up1:00 PM2:00 PMEDT1 Hour